403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Openbare basisschool ’t Kofschip ligt tussen de binnenstad en de grootste nieuwbouwwijk van Zierikzee in. De school is gebouwd in 1972 en verbouwd voor het basisonderwijs in 1986. De laatste verbouwing is van 2006. De school is uitgebreid met 3 nieuwe ruimtes, de centrale hal is groter geworden en ook het bestaande gedeelte van de school heeft een grote opknapbeurt gehad.

In het najaar van 2009 is het gehele schoolplein opnieuw betegeld en het hekwerk is vernieuwd. Op het nieuwe schoolplein hebben we speelmogelijkheden, zoals een duikelrek, voetbalveld, hockeyspel, springtouwen, stelten en nog veel meer.

Onze school wordt voornamelijk bezocht door leerlingen uit de wijk Poortambacht, maar ook door kinderen van elders. Op de teldatum van 1 oktober 2009 waren er 147 kinderen op school.

Het geven van goed onderwijs is onze belangrijkste taak. We werken met gekwalificeerd personeel, moderne methoden en ICT-toepassingen. We vinden het belangrijk om de omgang met elkaar en met onze omgeving zo goed mogelijk te laten verlopen.

Daarbij hanteren we drie basisprincipes:
– We gaan respectvol om met elkaar.
– We gaan respectvol om met de materialen, vooral met die van de ander.
– We gaan respectvol om met onze omgeving.
In combinatie met een positieve benadering naar elkaar proberen we een omgeving te creëren waarin de leerlingen tot optimale prestaties kunnen komen.

2014-2015-Kofschip

Ga naar de website

Adresgegevens
Scheldestraat 9
Postbus 112
4300 AC Zierikzee
0111-412410
[email protected]

Geef een reactie