De nieuwbouw is van start! Dinsdag 7 juli sloeg meester André de eerste, maar voor hem symbolische ‘laatste paal’ in dit proces. Voor de kinderen is deze paal een stap naar meer ruimte, iets waar zij meteen na de zomer van kunnen gaan genieten. Zij gaven daarom deze feestelijke gebeurtenis nog een extra boost met een lawaaioptocht en confetti.

De Theo Thijssenschool groeide in korte tijd uit zijn jasje. Een gevolg van het succes van deze bijzondere school die inzet op het talent van het kind. Met de bouw van drie nieuwe lokalen kunnen alle kinderen straks weer extra genieten van het onderwijs. Koster is trots op wat hij voor zijn kinderen heeft bereikt. ,,Ik laat de school met een gerust hart achter en kom zeker nog eens om een hoekje kijken”, aldus een tevreden (oud)directeur. Donderdag 9 juli neemt de directeur echt afscheid van ouders, team en kinderen.
Meester André blijft bij Obase, waar hij directeur wordt van de Klimop. Hij volgt hierin Hans Schreurs op, die gaat genieten van zijn pensioen.

 Wholesale Jerseys Free Shipping